4/23/2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

ok. tanpe membuang masa iman join segmen yang dianjurkan oleh abe BA kite. kalau korang nak join pon bole. sonang aje. klik je gambar bawah ni untuk syarat-syaratnya.





baiklah. soklan yang pertama. jeng jeng jeng ~


Siapakah yang mempengaruhi anda untuk membuat blog

ni pengakuan jujor la. ni berlaku masa tahun lepas. iman terbukak blog sorang akak ni. first expression masa tengok blog dia rase macam tertarik. follower pon da beratus. sejak peristiwa tu, entah macam mana ada feel pulek nak buat blog dan hasilnya seperti yang korang lihat sekarang ni.


Siapakah sumber inspirasi anda

sumber inspirasi ? hurmm..sumber inspirasi iman sudah tentunya mereka2 yang sudah ada pengalaman dalam dunia blogging ni macam Ben Ashaari, Cik Epal dan ramai lagi la and iman tau korang boleh namakan sendiri. apa yang iman perhatikan ialah cara diorang berinteraksi dengan kita hanya dengan tulisan dan diorang ni jugak pandai menarik perhatian orang lain agar terus membaca blog mereka. hebat bukan ? pada iman amat susah untuk berbuat sedemikian.


oklah. nak pi makan biskut Tiger perisa coklat. HAHA ! makan aje la kojenye iman ni.

10 comments:

  1. salam...singgah jalan2 kat sini dari blog BA. enjoy blogging=)

    ReplyDelete
  2. salam singgah n follow sini!
    Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak..

    ReplyDelete
  3. hai..BW here..singgah from abg ben pny segmen..salam kenal2 n slamat berblogging yaw !
    jum follow :)

    http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  4. singgah n follow dari blog BA

    ReplyDelete
  5. salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
    Aku terlupa

    ReplyDelete
  6. hye!! singgah sini...

    jemput singgah di blog saya..
    http://bibie-mumui.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. singgh dr blog abg ben..salam perkenalan..ziarah la yer..=D

    http://zonesaye.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. SAPE BOLE TOLONG CIK BUNGA INGATKAN PASAL NIE, PLEASEE :(


    cik bunga bengang ar publish entry tp tak kuar kat d/board.. da tukar ke auto pon die mintak kite set date & time utk publish.. tolonggggg~~~~ :(

    ReplyDelete
  9. thx semua . salam perkenalan . sory lupe nk balas , hehe .

    cintabunga , walaupon bnde tu da lame tapy skang nie pon kngkdg iman pon kene jugak macam tu . byk follow blog kod :)

    ReplyDelete

Anda komen anda hebadd :) Tak percaye , cubelah .