4/04/2011

Gegar 1 Ribu Blog April Bermula ! ((:

mungkin ada yang tertanya-tanya tajuk apekah ini. so korang, kalau nak tahu ni segmen Ben Ashaari untuk bulan April ni. Iman tak berapa nak faham sangat dengan program ni. maklumlah, iman baru je follow blog dia ni. punyalah lambat nak follow blogger yang meletopss ! ni. haishh~


kalau korang nak join jugak, silalah tekan header di bawah ni.



syarat-syarat pun dah dimaklumkan kat blog tu. iman sebenernya takut tak boleh masuk segmen ni sebab macam dah terlebih limit je. tapi takpelah, belum cuba belum tahu. ye tak ?

20 comments:

  1. hello...datang gegar dr blog BA.. :)

    ReplyDelete
  2. salam,
    terjah dari belog BA. hehe gegar gegarr XD

    ReplyDelete
  3. salam kenalan.. gegar dr blog mr ben.

    ReplyDelete
  4. hi geng kump 10..mari gegar menggegar :)

    http://ummiedamia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)

    ReplyDelete
  6. salam kenal..

    follow n gegar!

    www.etiey.com

    ReplyDelete
  7. @hqfizulhqkim and @ etiey.com thx tau !

    ReplyDelete
  8. salam singgah from group 6
    jom join my giveaway http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/03/haniz-eyecandy-second-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. hi,... blogwalking.... mengadakan kunjungan hormat ke blog anda... he~~~ ... www.aimanraziff.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. @hanizeyecandy thx tau ! hurmm . tak rety la nak join GA nie .

    @aiman thx k !

    ReplyDelete
  11. Singgah Sini :D ....GeGaR BloG 1 RiBu !!!

    ReplyDelete
  12. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. @shaherah hye and waalaikumussalam . salam perkenalan juga . boley aje . :)) insyaallah .

    ReplyDelete
  14. Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

    Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. @intanberlian thanks ler ! hehe . salam perkenalan juge . ok . da follow . :D

    ReplyDelete

Anda komen anda hebadd :) Tak percaye , cubelah .