7/16/2011

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum..


YESS ! akhirnya dapat jugak on9 kat bilik sendiri malam tadi :D Thanks pakcik TM sebab tolong pasangkan wireless kat rumah saya . Rupe-rupenye yang dulu ayah iman beli kat Skudai Parade tu router , padanlah susah bebenau nak dapatkan line . Nasib baik pakcik TM bagi pinjam wifi modem , kalau tak takdenye iman on9 kat ruang tamu ni ha ! Ingat iman , PINJAM je .

Kalau Cik Ct Nursyahirah bace entry nie , nie ha , dengak betoi2 cek nak habaq sekaly lagy , C-O-N-G-R-A-T-U-L-A-T-I-O-N ! sebab dalam satu hari kemain kaut piala tinggi . Kalau korang nak tau ape yang terjadi , meh2 klik sini . Pandai2 la carik ea entry mane , tu pon kalau korang nak bace la .

Risau oo bile kerajaan buat dasar 1 Murid 1 Sukan . Nie semua sebab budak2 makan nasi lemak masa rehat . Sape suruh makan nasi lemak hari2 ? Bile dah obes , nyusahkan orang lain hang tau dak nak kene join at least 1 sukan  eee~ ! Dahlah iman ni aktif gile kat sekolah . Aiyoo~ macam mane nie :'( Nampaknye kene aktif sikit la da naik high school nie . Insyaallah ade sukan yang sesuai untuk iman :) Doa itu penting , rite ?

Sorry TERkasar bahasa sikit , maklumlah tengah panas nie . Ok , solat dulu , salam :)

*nasib baik hari nie ade air :)

4 comments:

  1. hahahahaha... tak bley blah laa..
    boleh guling2 ketawa baca neh.. (bohong sangat toh..kui2) . hee...

    ReplyDelete
  2. Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

    http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

    tq . hihi

    ReplyDelete

Anda komen anda hebadd :) Tak percaye , cubelah .