11/27/2011

Khas Buat Peminat Kucing

Assalamualaikum..

haha . semenjak dua menjak nie ak asyik hupdate je . bukannye gile trafik okayy . ikotkan x hupdate ari nie . ak bukannye suke sangat post entry baru nie tapy kalau bw tu , kalau bole tiap saat ak nk buat . siyes ok , x tipu . 

nk dijadikan cerite , mase ak bw tady , ak jumpe satu blog nie . empunye kak irine . tajuk nye memang menarik perhatian ak <--- ak kalau bw sume blog ak masok . 

memang tak patut betol la . boleh bayangkan kucing yg comel2 putih gebu tu dibuat makanan kat china ? x caye , ce tengok . 


Lebih 10,000 ekor kucing kene jual kt paso tiap2 ari . gilek ar !

nie kalau adek ak tau nie , ngamuk die .

geram pulak ak tengok amoi nie , grr .

first xpression ak bile tengok gmbo2 kt atas nie , rase macam nak pelok kuceng ak . berani la sangad , adek ak hulur da jerit separa kuat . tetibe teringad insiden 'kuning-kekuningan' , anak die lahir mase raye haji sok meninggal . sape yg friend ngan ak kt pesbuk ce la cari or myb ingat psl post ak tu . malaih ak nk printscreen sebab mase mencemburui ak nie . 

japg nak siap2 sebelom kol 7 , BoBoiBoy . jangan cakap korang x tengok . pemili ak sume layan . pastu kol 8.45 malaysia lwn bahrain . lagy la mantoop . HARUSLAH DILIHAT DONGG ~ sementare belom mule , kene adjust ariel tb . ak x pakay astro , harap maklum .

ohye , 'kuning-kekuningan' tu kuceng ye . pelik gile name adek ak bagy . lagy sekor lagy best namenye , 'bulubulu' . aptb ==' .

kla , da nak onam sotongah da nie . choww dulu . salam :)



7 comments:

  1. pes-pes aq bce ingtkn 'kuning-kuningan' tu wane jer, upenyer nme kucing da,, btw, bulubulu sngt tbb.. aq x bole brnti gelak bile bce post kw nie..

    ReplyDelete
  2. kesian ye kat kucing tu :(
    macam nak nangis je kat sini,,,
    dah lah tu sambil dengar lagu blog ni pulak tu... (sedap lagu ni)
    tapi diri sendiri main game lastik kucing haha,, tapi cuma GAME je k

    ReplyDelete
  3. I am really satisfied with this posting that you have given us. This is really a stupendous work done by you. Thank you and looking for more posts

    ReplyDelete
  4. Some really interesting points you have written. Aided me a lot, just what I was looking for : D.

    ReplyDelete

Anda komen anda hebadd :) Tak percaye , cubelah .