11/08/2011

Mee Goreng Ayam Goreng Koktel Ais Krim Waffle

alhamdulillah , akhernya rancangan masak2 kat bengkel masak berjalan dengan lancar . terima kasih la kat shahirah , zue n aj . sedap kan ayam kite ? muahaha .


naseb baek ok tau . sebenarnye pagy tady mase tenga siap2 nak g skola tetibe teringat kat kengkawan segroup . ingat punye ingat punye ingat tetibe teringat yg ak x beli minyak ! sangat panday bole terlupe nak bely padahal camne nak goreng ayam minyak siket . sala ak jugak sebab itu ary mak ak g fresh hub ak bole tido dalam kete bukannye ingatkan suro bely minyak paket .


tapy , seperty yg ak cakap kat perenggan petame , semue berjalan lancar . aj bawak minyak satu botol oii ~ fuhh ~ selamat . memule memang takot la nak cakap ngan dorang yg ak terlupe nk bawak minyak . lega sangat2 bile dorang x mara pon :)


lepastu , mase nak masak kitorang gune 2 kuali yg kecik senonet . satu statik siket dan yg satu lagy memang seram la kan kalau nak paling2 ayam nye . overall , ok la sebab ak berjaye goreng ayam . eh ? kitorang ! sory :D (Y)


mase nak makan opcoz la kan x sabau nk rase ayam kitorang . diorang kate sedap , aku kate lagy la sedap . tapy yang sadisnye , ak x amek gambo nye pon . korang bayangkan je la macam mane ayam goreng disaluti tepung ala2 kfc tu and rase lada hitam siked . 


sebenarnye tujuan ak taip entry nie nak riak sekajap , haha , tbb seyh . 


Saia suke mkan ayam goreng group Iman Rifqi. sedap lgi mables lha weyh. siap tapau nk bwk blek




sape je x riak bile orang puji . thx , snursyahirahishere :) haha . sejujor jujornye la ak cakap , semue nye sedap la kitorang masak . ak rase macam nak angkut koktel dgn bekas bekasnye sekaly bawak balek tapy kenelah cover an , kat skola . bebile ak nak suro la mak ak buat , hee ~


sebenarnye ak da google da ayam goreng cam kitorang masak tapy nan hado pulak . nampak sangad limited edition tu ~ 


okla , sekian .

4 comments:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

    ReplyDelete
  2. haha,, tros ltak kt blog ea? x bb lha tuan hamba.. popularlha blog hamba lpaz nih.. XD

    ReplyDelete

Anda komen anda hebadd :) Tak percaye , cubelah .