12/01/2011

Segmen 1st Anniversary Blog Lyssa Secret

Assalamualaikum..

klik untuk join ! :)

pada ak , blog sys lyssa memang banyak pekdah kita boleh dapat . macam ak la , apa-apa yg ak nak tambah , cantikkan blog , freebies , ak pergi blog dia . so lepas nie sape-sape yg nak cantikkan blog or perlukan pertolongan , pegi je blog dia . dia sedia membantu :) dan blog sys lyssa nie pon sangat comel . warna pink . feminin gitu , aww (buat gaya pondan) .

ok , assalamualaikum .


klik sini dan sini :)


11 comments:

  1. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  2. macam x caye sys singgah sini . hehe , same2 :)

    ReplyDelete
  3. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  5. @marina , thx sys :)

    @niena sofea , thx . insyaallah :)

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  7. @ainahusna , thx singgah n follow . insyaallah :)

    ReplyDelete
  8. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  9. @nadyabubble , salam kenal juga :)

    ReplyDelete
  10. dari segment lyssa secret..singah 4low..4low me bck ya...

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete

Anda komen anda hebadd :) Tak percaye , cubelah .