3/03/2016

Its 2016!

Tajuk tak boleh blah. It should be 'ITS MARCH OF 2016!'. Hahaha .. ok kat entry pun nak ada haha ke hahahahaha ok dah stop Iman.

Yes I know tak ramai yang akan baca entry ni tapi idec okayy. I still want to write. Ekceli tadi terbaca blog orang. Tu yang tetibe install blogger and tetibe buat entry ni. Maybe la ea, maybe saya akan buat blog ini seperti diari saya walaupun dalam dunia sebenaq saya nggak punya diari seperti Baim yang punya diari harian mihmihmih

Okay lepas je habis cuti sem, YA ALLAH JADUAL pack teramatzzzz!! Tapi apa boleh buat, we just need to keep forward jelah kan. Just 6 weeks to go and then bye college! I think I'm gonna miss this place walaupunnnnnnnnnn

Owh ya harini result spm keluar. So congrats yang capai target tu. Yang tak capai target tu janganlah sodeh2. Chin up je okay? Kita taktau rezeki kita kat mana. Maybe memang sebanyak tu je yang terbaik buat kita. Yang penting, say alhamdulillah :)

Oh wait.

Ada ke yang tengah baca ni lepasan spm? Ehem ada mohon matrik tak tahun lepas? Ehem.

Kalau ada tu, and kalau dapat matrik and dapat matrik KMNs feel free to comment below okay? Maybe akak boleh cite sikit pasal KMNs ni hiks.

Tapi rasa macam takde.

Kahkahkah.

So just want to say enjoy ur life, appreciate what you've because college life is

U only know when u already in college.

Okbaiiii :))

No comments:

Post a Comment

Anda komen anda hebadd :) Tak percaye , cubelah .